Wij, Sabine en Theo hebben in 2009 Theo’s Place restaurant & bar geopend. De zaak, waar de klant koning is, en waar kwaliteit, service, hygiene en gemoedelijke sfeer hoog in het vaandel staan! Gevestigd in de 25 meter straat onder de sinaasappelbomen kunt u genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner.

Een internationale keuken met een zeer gevarieerde menukaart, van snacks, Turkse specialiteiten, pizza’s, pasta’s tot biefstuk, mooie salades en ook aan de kleine gasten is gedacht.

Voor een beetje afkoeling hebben wij ook een heerlijke dessert- en cocktailkaart met diverse ijscoupes en twintigtal verschillende cocktails. Een  keuken met onder andere invloeden vanuit: Holland, Turkije, Mexico, Italie, Oostenrijk enz.

Rustig dineren en tegen de avond  zal onze crew u vermaken met verschillende soorten entertainment zoals vuurwerk en goede muziek.

 Kortom, een zaak voor alle leeftijden,
waar men zich thuis voelt!

Wij helpen u graag om uw vakantie
tot een succes te maken.


In Theo’s Place hebben wij WİFİ, alle internationale tv zenders, diverse tv’s en groot scherm.

Theo’s Place is tevens open nadat het centrum haar deuren sluit. Voor een afzakkertje, een overheerlijke cocktail of een snack bent u van harte welkom.
 
Tevens verzorgen wij dagtrips. Hierbij moet u denken aan: boottrips, jeepsafari, hamam, quadsafari, paragliding, aquapark, zwemmen met dolfijnen, dimçay, manavgat en nog veel meer. Ook voor het huren van een auto of scooter kunt u bij ons terecht. Veilig, goed verzorgd en zeker niet onbelangrijk velen malen goedkoper dan bij uw reisorganisatie.

 

Hyves_2FacebookTwitter